Karinthy Frigyes: Utazás a koponyám körül - október 7-én premier a B32 Galériában
Karinthy Frigyes: Utazás a koponyám körül - október 7-én premier a B32 Galériában
A Nézőművészeti Kft. előadása a

Karinthy műve minden idők egyik legjobb betegségmemoárja, és világirodalmi szempontból is egyedülálló alkotás. Szívszorító nyomozás a „nagy diagnózis” után. Egészségből a betegségbe- ez minden ember rémálma, és élete második felének szinte elkerülhetetlen nagy változása. A mű máig jelentős irodalmi…

Prémium beszélgetések Bráda Judittal  22. rész
Prémium beszélgetések Bráda Judittal 22. rész
A textiltervező, bőrműves különféle méretű hátizsákjainak és kézitáskáinak alapanyaga bőr, amelyet különféle szintetikus anyagokkal társít.

1990-ben szerzett diplomát a MIF Mesterképző Intézetében öltözék és öltözékkiegészítő szakpáron. Mesterei: Abaházy Katalin, Balogh Rozi, Csiba Éva, Jankovics Zsuzsa és Sárváry Katalin. Munkái létrehozásakor szívesen kísérletezik a hagyományos kézműves technikák újraértelmezésével, azok beemelésével…

Prémium beszélgetések Attalai Zitával 23. rész
Prémium beszélgetések Attalai Zitával 23. rész
Cipőtervező, cipőszobrász különleges cipőkreációi manapság már múzeumokban is láthatóak. A nyolcvanas évek vége óta kísérletezik a cipők, a papucsok újragondolásával.

Attalai Zita egy olyan különleges művészeti terület mellett köteleződött el a '80-as évek végén, aminek sokan talán a létezéséről sem tudnak – a cipőszobrász kreációi múzeumban és lábon is jól mutatnak, és számos nemzetközi elismerést hoztak már haza.

Iratkozz fel hírlevelünre, és ne maradj le újdonságainkról!

 

Hírlevél feliratkozás

* indicates required

B32 | Karinthy Szalon

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása