Lemezjátszó Gryllus Dániellel
Lemezjátszó Gryllus Dániellel
A Kaláka együttes első, 1977-ben megjelent Kaláka című lemezéről mesél Gryllus Dániel február 1-én a B32 Galéria és Kultúrtér youtube-csatornáján.

Gryllus Dániel Kossuth-díjas magyar zeneszerző, előadóművész, zenész soha nem akart verseket írni, és a zenélés is csak hobbiként indult a számára. A Kaláka együttes megalapítása is egy baráti sörözés közben történt. Mikó Istvánnal 1969-ben az Andrássy úton található Ádám sörözőben találták ki…

Prémium beszélgetések - Gera Noémi 4. rész
Prémium beszélgetések - Gera Noémi 4. rész
Január 28-án Gera Noémi ékszertervező mutatja be sok minden más mellett, papírból, betonból, sodronydrótból készült kollekcióit.

Gera Noémi ékszertervező a MOME formatervező tanszékének fémműves szakán végzett 2005-ben. Ékszereiben az ezüstön kívül gyakran alkalmaz rendhagyó anyagokat, például papírt, szalagokat, tükröt, szappant. A tervezésnél tág teret hagy a módosításoknak, a változtathatóság tárgyainak lényegi eleme.

Lemezjátszó Horváth Attilával  - A B32 Galéria és Kultúrtér YouTube-csatornáján.
Lemezjátszó Horváth Attilával - A B32 Galéria és Kultúrtér YouTube-csatornáján.
Január 25-én Charlie 1997-es nagylemeze, az Annyi minden történt című album kerül terítékre. Az est vendége az album szövegírója, Horváth Attila lesz.

Horváth Attila a magyar könnyűzenei élet egyik legjobb, legelismertebb dalszövegírója. Felsorolni is nehéz lenne annak a több száz slágernek a címét, amelyek a nevéhez kötődnek, de ízelítőképpen álljon itt néhány: egyebek mellett Horváth Attila írta a Piramis Ha volna két életem, az Ajándék és a…

Prémium beszélgetések - Király Fanni 3. rész.
Prémium beszélgetések - Király Fanni 3. rész.
Január 14-én 16:30-kor a B32 Galéria virtuális galériájában Király Fanni ékszertervező, ötvös mesél a pergamen ékszereiről, értékmentő kollekciójáról, gyűjtőszenvedélyéről

Király Fanni ötvösművész mindig sorozatokban gondolkodik. Legutóbb a B32-ben pergamenből, vagyis napon szárított kecskebőrből készítette ékszereit láthattuk. De használt már régi afgán, kazah hímzéseket, rongyos szőnyegmaradványokat, antik töredéket.

Iratkozz fel hírlevelünre, és ne maradj le újdonságainkról!

 

Hírlevél feliratkozás

* indicates required

B32 | Karinthy Szalon

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása