Prémium beszélgetések  - Jermakov Katalin 1. rész
Prémium beszélgetések - Jermakov Katalin 1. rész
December 10-én indult a B32 új design sorozata a Prémium Beszélgetések. A B32 Galéria virtuális galériájában a Prémium Art Fair iparművészeit ismerhetjük meg.

Az Iparművészeti Múzeum felújítása miatt a B32-be költözött és valódi otthonra talált Prémium Art Fair designvásárok művészei személyes történeteken keresztül mutatják be legkedvesebb designtárgyaikat, ékszereiket, mesélnek ikonikus kollekcióikról, legfrissebb munkáikról.

Lemezjátszó Classic Vörös Istvánnal
Lemezjátszó Classic Vörös Istvánnal
December 14-én Vörös István a Prognózis frontembere emlékezik vissza az 1986-ban megjelent Tele van a város szerelemmel című lemezükre, amely igazi sikeralbumként jelent meg a hazai piacon, meghonosítva a „hajsza-rock” műfaját.

December 14-én Vörös István a Prognózis frontembere emlékezett vissza az 1986-ban megjelent Tele van a város szerelemmel című lemezükre, amely igazi sikeralbumként jelent meg a hazai piacon, meghonosítva a „hajsza-rock” műfaját.

Lemezjátszó Classic Gömöry Zsolttal
Lemezjátszó Classic Gömöry Zsolttal
Gömöry Zsolt 1986-ban az együttes 6. nagylemezének készítésénél már hivatalosan is Edda tag volt. A billentyűs-zeneszerző Horváth Gergelynek mesélt a korongról; az ikonikus dalokról és taggá válásának történetéről december 7-én.

Az Eddá-t, vagy ahogyan a kezdetekben hívták a Griff zenekart 1974-ben Miskolcon Halász József alapította. A tagok főként a Miskolci Nehézipari Műszaki Egyetem hallgatói közül kerültek ki. Rövid idővel a megalakulás után, a már Edda néven működő formációhoz bekapcsolódott Pataky Attila is, aki máig…

Iratkozz fel hírlevelünre, és ne maradj le újdonságainkról!

 

Hírlevél feliratkozás

* indicates required

B32 | Karinthy Szalon

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása